maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Yeehaa!

Nyt on pakko vähän hehkuttaa!

Kävin tänään uudella työpaikalla allekirjoittamassa papereita ja sain kuulla vähän tarkemmin mitä hommia tulen tekemään. Kuulostaa ihan huippukiinnostavalta työltä! Torstaina pääsen hyppäämään puikkoihin ja en malta odottaa!

Nyt pitäisi vain sen verran rauhoittua, että pyhittäis nämä pari viimeistä päivää gradun korjaamiseen, niin se ois sitten siinä. Mutta nyt käyn kyllä liian ylikierroksilla kyetäkseni analyyttiseen ajatteluun. Aivot huutaa vaan "Yeehaa!" :D

2 kommenttia:

RHN kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta! :)

Ja tulukaahan kahaville!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava aihe gradulla! Itsekin olen blogeja jo vuoden verran "tutkiskellut", toki maallikkona. Mutta nimenomaan niin, että en seuraa vain parin kaverin blogia, vaan avaan blogilistan tai vuodatuksen ja jakkaan randomilla sisään.

Suurinta osaa ei jaksa lukea yli minuuttia, mutta osa on tod. kiinnostavia. Tämä toiminta ei (mielestäni) johdu tirkistelynhalusta, vaan siitä, että olen kiinnostunut ihmisistä ja haluan oppia, miten erilaiset ihmiset ajattelevat.

Opiskelu on myös kantanut hedelmää siinä määrin, että olen alkanut kirjoittaa päiväkirjaromaania. Kirjoitustyökaluna on - mikäpä muu kuin blogi (aphetoros.vuodatus.net).

Tästä siis näkee, että Blogistan on monipuolinen maa, ja hyvä, että sinne menee tutkimusmatkailijoita. Kaikkea hyvää Sinulle ja gradullesi.