keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Perussettiä

Ah, päivitetäänpä taas vähän kuulumisia.

Graduohjaajalta tuli liuta parannusehdotuksia, mutta mitään perustavanlaatuista vikaa ei onneksi löytynyt. Mailin lopussa hän sanoi vielä "Tykkäsin kovasti!" mikä lämmitti :) Alkuviikko on taas mennyt muissa hommissa, mutta torstai ja perjantai pyhitetään gradulle.

Työnhausta en viitsi taaskaan kirjoittaa, vaikka se mielenpäällä onkin. Pitää vain yrittää pitää positiivinen asenne. Eihän torjutuksi tuleminen ole kenestäkään kivaa, mutta jos hommaan on joku pätevämpi niin sitten on. Ainoa mikä ärsyttää on se, että tuo työpaikan epävarmuus vie ilon valmistumiselta. Pitäisi keskittyä vain viemään se loppuun ja juhlimaan sitä saavutusta. Kyllä se työ sieltä löytyy. Meidän alalla sitä kuitenkin (vielä) on. Helsingissä olisi paljon enemmänkin, mutta en ole valmis muuttamaan, kun mies on vielä opiskelijana täällä. Parin vuoden päästä on eri juttu.

Jaa, näköjään kirjoitin työnhausta kuitenkin.

Viikonloppuna skippasin sittenkin formulamatkan ja lähdin iskän kanssa mökille paistamaan makkaraa. En ole aiemmin ollut yhtään luontoihminen, mutta näköjään "vanhemmiten" tuommoinen rauhallisempikin toiminta alkaa viehättää.

Vaalit meni hyvin. Oma ehdokas ei päässyt (joskin sai ihan kivasti ääniä), mutta tulosiltaa seurattiin silmäkovana (voiko noin sanoa?). Minä innostun omituisimmista asioista :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heipp! googlasin blogi sanaa ja päädyin tänne sivuillesi. Gradu aiheesi on mielenkiintoinen. Missäköhän se olisi luettavissa?
Teen itse kandidaatintutkielmaa, jossa käytän aineistona blogien tekstejä. Olisi siis mielenkiintoista lukea gradusi. Blogit tuntuvat olevan hyvin nuori ilmiö, joten on ollut hankalaa löytää "tieteellistä" lähdettä asiasta....
Laittaisitko postia mulle osoitteeseen: hannajaa@paju.oulu.fi

kiittikiittikiitti :)